Ons bestuur

Ons bestuur

Peter Bentum (1968)

Voorzitter

De weidsheid, de centrale ligging, de rust & ruimte, het groene landschap, de onderlinge verbondenheid met elkaar (o.a. een rijk verenigingsleven) en de (pioniers)mentaliteit vormen voor mij de belangrijkste redenen om al sinds 1970 in deze prachtige gemeente te wonen en te werken.

Deze belangrijke ingrediënten voor […]

Bobby Prasad (1982)

Penningmeester

Mijn naam is Bobby Prasad, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Al sinds 2010 woon ik met veel plezier in de gemeente Dronten. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in financiële sector op gebied van beleggen en accountancy.

Daarnaast ben ik al een aantal jaren actief als penningmeester […]

Lidia Fels-Koelemij (1961)

Secretaris

Hallo, mijn naam is Lidia Fels-Koelemij. Ik ben geboren in Den Haag en opgegroeid in Rijswijk. Daar heb ik ook mijn man leren kennen. Wij zijn in 2001 naar Dronten verhuisd […] 

Peter Bentum

De weidsheid, de centrale ligging, de rust & ruimte, het groene landschap, de onderlinge verbondenheid met elkaar (o.a. een rijk verenigingsleven) en de (pioniers)mentaliteit vormen voor mij de belangrijkste redenen om al sinds 1970 in deze prachtige gemeente te wonen en te werken.

Deze belangrijke ingrediënten voor een Leefbaar Dronten moeten we koesteren en geven we graag door aan de volgende generaties. Mijn naam is Peter Bentum, met agrarische roots en op diverse fronten sociaal maatschappelijk actief. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer (ondernemerscoach/bestuurder/spreker). De mens maakt het verschil, dat is waarom de verbinding met mensen mijn rode draad vormt in mijn leven. Politiek boeit mij vanaf de zijlijn reeds jaren. Onze gemeente Dronten staat de komende jaren voor een aantal grote uitdagingen. Nu is het moment daar om een actieve bijdrage te leveren als raadslid. Politiek gaat voor mij over het proces, over de inhoud en zeker ook over de mensen. Pragmatisme, creativiteit, transparantie en effectiviteit zijn in deze context voor mij belangrijke sleutelbegrippen. De betrokkenheid van de burger bij, en het vertrouwen in, de politiek zijn hierbij van groot belang. Daar sta en ga ik voor!

Bobby Prasad

Mijn naam is Bobby Prasad, getrouwd en heb 2 kinderen. Al sinds 2010 woon ik met veel plezier in de gemeente Dronten. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in financiële sector op gebied van beleggen en accountancy.

Daarnaast ben ik al een aantal jaren actief als penningmeester bij de partij van Leefbaar Dronten. Graag wil ik mij kandidaat stellen voor de komende gemeenteraad verkiezingen. Ik wil graag deze mogelijkheid gebruiken om elkaar te verbinden tussen de bevolking en de gemeente Dronten. Mijn doel is dat ik in deze uitdagende rol wil functioneren als luisterende oor voor iedereen die betrokken willen blijven in nieuwe projecten en nieuwe uitdagingen. Tenslotte nodig ik iedereen van harte uit om onze online verkiezingsprogramma te lezen. Hierin hebben wij tot in de details uitgelegd wat onze toekomstplannen zijn.

Lidia Fels-Koelemij

Hallo, mijn naam is Lidia Fels-Koelemij

Ik ben geboren in Den Haag en opgegroeid in Rijswijk. Daar heb ik ook mijn man leren kennen. Wij zijn in 2001 naar Dronten verhuisd en we wonen hier met veel plezier. Vooral de rust en de ruimte doet ons goed. De voordelen van Dronten zijn: het genieten van een stad (winkelcentrum, theater en bioscoop) en de ruimte van een dorp, met vele recreatie mogelijkheden onder andere, de bossen het randmeer met de horecagelegenheden. Nadat we in Dronten zijn komen wonen, namen we gelijk deel aan het verenigingsleven.

In 2022 werd ik gevraagd als fractieassistente voor Leefbaar Dronten. Mijn taak is dat ik de processen bewaak. In deze gecompliceerde tijd wordt er veel gevraagd van de lokale politiek. Het is mooi om een jonge gemeente in ontwikkeling te helpen, met de waarden en normen die Leefbaar Dronten heeft.

Graag tot ziens.

Aanmelden

Let op: het lidmaatschap bedraagt €15,- per jaar

Na het invullen van de gegevens nemen wij contact met u op.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.