Onze wethouder

Onze wethouder

peter van bergen
Peter van Bergen (1968)

Wethouder

Mijn naam is Peter van Bergen, getrouwd en vader van 2 kinderen. Enthousiast supporter van FC Groningen.

Ik woon sinds 2001 in Dronten. Vanaf het eerste moment […]

Peter van Bergen

Peter van Bergen

peter van bergen

Mijn naam is Peter van Bergen, getrouwd en vader van 2 kinderen. Enthousiast supporter van FC Groningen.

Ik woon sinds 2001 in Dronten. Vanaf het eerste moment heb ik een warm welkom gevoeld en iedere keer was en ben ik weer verrast door de schoonheid van het polderlandschap en de betrokkenheid van de inwoners. Betrokkenheid bij het wel en wee van Dronten, maar vooral ook de betrokkenheid bij elkaar. Nabuurschap is hier gelukkig nog redelijk vanzelfsprekend.

Vanuit deze onderlinge betrokkenheid zijn in de afgelopen jaren prachtige en waardevolle inwonerinitiatieven ontstaan rond ouder worden en tegen eenzaamheid en armoede. In de komende periode zullen dergelijke initiatieven steeds belangrijker worden voor onze inwoners. Raadsleden en bestuurders zullen waar mogelijk huidige en nieuwe initiatieven moeten (blijven) ondersteunen en mogelijk maken, zonder deze over te nemen. Hieraan wil ik de komende jaren graag mijn bijdrage leveren!

Aanmelden

Let op: het lidmaatschap bedraagt €15,- per jaar

Na het invullen van de gegevens nemen wij contact met u op.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.